Aristotel Estetika - zdravstveni center z dostopnimi storitvami

Pomlajevanje obraza

Pomlajevanje

Pomlajevanje obraza

Staranje je naraven proces. Z leti tako postaja koža manj elastična in bolj krhka. Proizvaja vedno manj lastnih olj, je bolj suha in deluje bolj gubasta. Na proces staranja vpliva veliko dejavnikov. 

Eden ključnih vzrokov je izpostavljanje UV-žarkom. Ti uničujejo kožna podporna tkiva, kot sta kolagen in elastin, s čimer pospešijo procese staranja. Na pojav gub poleg sončenja vpliva tudi kajenje, razgradnja kolagena, premalo spanja, nepravilna prehrana in drugi dejavniki.

Rezerviraj termin 

Botulinum toksin

Botulinum toksin

Najpogosteje se vbrizga na področju: Čela, med obrvmi in okoli oči oz., ko se želimo znebiti gubic pri mimiki obraza. Vse pogosteje pa ga apliciramo tudi v spodnji predel obraza.

Botulinski toksin in moški zakaj ne?

Botulinski toksin in moški zakaj ne?

Moški so v operativnih estetskih posegih prisotni že od samega začetka. Imajo zelo velik in natančen čut za različne popravke. Največ ga uporabljajo v predelu okoli oči in čela, s čimer si pomladijo svoj videz in povrnejo mladostno, sijočo in napeto kožo.

Korekcija podočnjakov

Korekcija podočnjakov

Ste kdaj razmišljali o tem, kaj na vašem obrazu najbolj poudarja utrujenost ali svežino? Kaj je tisto, ki nas naredi sveže in spočite ali obratno žalostne in utrujene?

Zagotovo se bomo vsi strinjali, da so to podočnjaki.

Dermalna polnila za lepe in polne ustnice

Dermalna polnila za lepe in polne ustnice

Ustnice predstavljajo simbol ženstvenosti. Lepo oblikovane so lahko najlepši okras ženskega obraza.

Ker narava ni obdarila vseh s polnimi ustnicami, lahko pri tem prevzamemo pomembno vlogo mi in vam s hialuronskimi polnili omogočimo videz, o katerem ste sanjali.

Ustnice lahko postopoma povečujemo v skladu z vašimi željami.

PDO nitke za nekirurški face lifting

PDO nitke za nekirurški face lifting

Težko si razložimo skrivnost dobrega videza zvezd z velikega platna, ki tudi v svojih 50-ih in 60-ih izgledajo bolje kot nekatere dvajset letnice, pri tem pa nimajo vidnega izdajalskega reza pred ušesom oz. nenavadnega, »zapotegnjenega« izraza, ki je značilen za operativni poseg.


Dermalna polnila in biostimulatori

Dermalna polnila in biostimulatori

Verjetno se vprašate, zakaj so hialuronska polnila zamenjala silikon in postala številka 1 v svetu lepote?

Odgovor je preprost: hialuron je naravno prisoten že v naši koži in ima več funkcij. Nase veže veliko količino vode, hidrira kožo, regulira tonus kože in nadoknadi volumen.

Dermalno polnilo Radiesse®

Dermalno polnilo Radiesse®

Dermalno polnilo, ki povrne volumen koži tako, da napolni linije in gube ter osveži celoten videz vašega obraza in rok.


Dermalno polnilo Jalupro

Dermalno polnilo Jalupro

Jalupro je preparat za injiciranje, ki deluje na notranjo obnovo tkiva (biorevitalizacija, spodbuja tvorbo novih celic).


Kaj je Profhilo®?

Kaj je Profhilo®?

Profhilo® je ultra-čista stabilizirana hialuronska kislina v dveh oblikah, z različno molekulsko maso in brez dodatnih kemičnih prečnih povezav. Kožo napne in navlaži, hkrati pa dolgoročno spodbudi celice dermisa, da pospešeno tvorijo kolagen in elastin, kar poveča čvrstost in napetost kože ter zmanjša znake staranja.

Profhilo je večkratni zmagovalec in dobitnik prestižnih priznanj estetske industrije.

Mezoterapija Cellbooster®

Mezoterapija Cellbooster®

Ta spodbuja nastanek kolagena, obnavlja celice, gladi površinske gube, koža se regenerira, navlaži, postane elastična in se učvrsti.


CELLBOOSTER® PAKET VSEBUJE: 


 

CELLBOOSTER® SHAPE

CELLBOOSTER® SHAPE

Topi lokalno nakopičene maščobe, zmanjšuje zastajanje tekočine, izboljša limfno drenažo in mikrocirkulacijo.

CELLBOOSTER® GLOW

CELLBOOSTER® GLOW

Preparat, ki zmanjšuje hiperpigmentacijo, izboljša kakovost barve kože, se bori proti oksidativnemu stresu in vnetjem, neguje in globinsko hidrira kožo. Obnavlja strukturno celovitost kože in zmanjšuje učinke keratoz ter posledice zunanjega onesnaženja.

CELLBOOSTER® HAIR

CELLBOOSTER® HAIR

Preparat za krepitev lasnih mešičkov, spodbujanje rasti in mikrocirkulacije. Neguje in obnavlja strukturo kože lasišča in sama vlakna. Na ta način preprečuje izpadanje las, kakor tudi zgodnji pojav sivih las.

CELLBOOSTER® LIFT

CELLBOOSTER® LIFT

Preparat, ki blaži posledice staranja kože, napolni mehka tkiva (dvigne in zgladi gube, izboljša tonus) zagotavlja globoko hidracijo in preprečuje oksidativni stres in vnetja. Spodbuja nastajanje kolagena, izboljšuje mikrocirkulacijo in prehrano celic.

Sculptra®

Sculptra®

Sculptra®Aesthetic je biostimulator kolagena, ki se uporablja v estetski medicini in lahko daje odlične rezultate pri tretmajih pomlajevanja. Rezultati so vidni postopoma s stalnim zmanjševanjem gub.

Nazaj na vrh