Aristotel Estetika - zdravstveni center z dostopnimi storitvami

Laserski tretmaji

Laserski

Laserski tretmaji

S pomočjo laserja na neinvaziven in neboleč način pomlajujemo kožo, odstranjujemo dlačice in določene benigne kožne izrastke, zdravimo nekatere kožne bolezni (npr. luskavico in glivično okužene nohte) in akne. Uporaba laserjev je zelo razširjena tudi v kirurgiji. V našem centru izvajamo zdravljenje z najsodobnejšim medicinskim laserjem znamke Fotona.

Naročite se

Lasersko zdravljenje aken

Lasersko zdravljenje aken

Akne so zamašene lojnice, ki se vnamejo, ko je izločanje hormonov neuravnovešeno. Pri mladih je to čas dozorevanja oziroma pubertete, pri odraslih pa v času nosečnosti in v stresnih obdobjih. Pojavljajo se na obrazu, prsih in hrbtu. Čezmerna količina in odmrle poroženele celice se kopičijo in ustvarjajo ugodno okolje za razmnoževanje bakterij, ki lahko povzročijo vnetje. Vidne posledice so akne. Kot posledica globokega vnetja pa lahko ostanejo tudi brazgotine.


Fotona fotopomlajevanje 4D laser

Fotona fotopomlajevanje 4D laser

Kako deluje?

Fotona Facelift 4D foto pomlajevanje je varen laserski postopek s katerim izboljšamo tonus kože, zmanjšamo gubice in vam omogočimo bolj svež videz.

Uspeh nam omogoča revolucionarna kombinacija dveh laserskih sistemov (Nd:YAG in Er:YAG), kjer pri enem posegu obnavljamo vse plasti kože, od najglobljih do najbolj površinskih.

Lasersko odstranjevanje pigmentacij

Lasersko odstranjevanje pigmentacij

S starostjo in z izpostavljanjem sončnim žarkom z leti pridobimo vse več starostnih (solarne lentige) in sončnih peg, ki jih je mogoče odstraniti z laserjem. Starostne in sončne pege se pojavijo na koži kot obarvani kavni madeži.

Nazaj na vrh