Aristotel Estetika - zdravstveni center z dostopnimi storitvami

Obraz

Obraz

Obraz

Z učinkovitimi lepotnimi posegi do lepšega in mlajšega videza. Naše strokovno osebje vam bo pomagalo pri odločitvi ali izbrati polnilo s hialuronsko kislino, ki kožo osveži, ji izboljša tonus in vrne volumen ali tretma z botulinum toksinom, ki ga uporabljamo za zmanjšanje dinamičnih gub, kot so gube na čelu, gube med obrvmi in gube okrog oči.

Naročite se

Blefaroplastika

Blefaroplastika

Za poseg blefaroplastike se odločamo, ker želimo odstraniti zabuhlost, gube, odvečno kožo in videz utrujenih oči. Viseče veke povzroči raztezanje zgornjih mišic vek, mišic dvigovalk. Blefaroplastiko lahko združimo z botoksom, s katerim popravimo drobne gubice okoli oči za popolnejši videz.

Blefaroplastika zgornjih vek

Blefaroplastika zgornjih vek

Korekcija zgornjih vek je kirurški poseg, pri katerem odstranimo odvečno kožo, ki povzroča, da koža visi preko veke. Viseče veke povzroči raztezanje zgornjih mišic vek, mišic dvigovalk. Blefaroplastiko lahko združimo z botoksom, s katerim popravimo drobne gubice okoli oči za popolnejši videz.

Blefaroplastika spodnjih vek

Blefaroplastika spodnjih vek

Pri spodnji blefaroplastiki se naredi rez pod trepalnicami, ki poteka preko zunanjega očesnega kota ali pa pristopimo preko veznice na notranji strani povešene veke. Nato pod površino kože kirurško odstranimo ali premestimo maščobo, pazljivo lahko odstranimo še ohlapno kožo. Tako lahko zgladimo vdrt prehod med spodnjo veko in licem. Krožno mišico okoli oči (m. orbicularis), ki leži tik pod kožo ob zunanjem očesnem kotu napnemo.

 

Dvig obrvi

Dvig obrvi

Z dvigom obrvi osvežimo predel čela in obrvi. S tem postopkom zravnamo globoke prečne črte na vašem čelu in odpravimo žalosten videz, ki ga povzročajo povešene obrvi. Dosežemo 'svež' videz zgornjega dela obraza.

S tem posegom odpravimo enega zgodnejših znakov staranja in upoštevamo estetska merila ter se izogibamo ustvarjanja umetnega videza


Dvig zgornje ustnice

Dvig zgornje ustnice

Dvig zgornje ustnice je majhen kirurški poseg, ki lahko zgornji ustnici povrne mlajši videz. Poseg poteka pod lokalno anestezijo in traja približno 30 min.

Dvig ustnice lahko dodatno doda majhen izraz ali »Kupidov lok« na osrednjo ustnico.

Z operacijo skrajšamo razdaljo med nosom in ustnično rdečino in z njo spremenimo večino rožnatega dela ustnice ali cinobera, da pokaže in ustvari višji nasmešek.

Primeren je za osebe, ki imajo predolgo zgornjo ustnico in zaradi tega dajejo videz strogosti.

Buccal fat

Buccal fat

Buccal fat je obloga okoli predela ličnic obraza, med ličnicami in čeljustnimi kostmi. Gre za oblogo, ki določa ali je obraz osebe videti bolj izklesan ali okrogel.

Okrevanje po posegu je minimalno. Rezultati so vidni takoj. 

Plexer tretmaji

Plexer tretmaji

Plazma Plexr je inovativen medicinski aparat, s katerim izvajamo ne invazivne estetske posege na obrazu in telesu brez kirurškega noža.

Nazaj na vrh