Aristotel Estetika - zdravstveni center z dostopnimi storitvami
Profhilo®

Za Profhilo® Body Kit  so značilni stabilni kooperativni hibridni kompleksi z visoko in nizko molekulsko maso (HCC) visoke koncentracije ultra čiste hialuronske kisline, proizvedene z uporabo edinstvenega in inovativnega toplotnega proizvodnega procesa, patentiranega s strani IBSA, tehnologija NAHYCO®.

Rezerviraj termin

Kako deluje Profhilo® Body Kit?

Kako deluje Profhilo® Body Kit?

Izdelek vsebuje eno najvišjih koncentracij hialuronske kisline (HA) na trgu, vendar tu ne gre za dermalno polnilo.

Profhilo lahko opišemo kot »bio-preoblikovalec«, saj spodbuja naravne procese zdravljenja v vašem telesu. Tretma deluje v dveh fazah, navlaži vašo kožo in nato spodbudi proizvodnjo novega kolagena in elastina. 

Med injiciranjem se optimalna količina patentirane hialuronske kisline vnese neposredno v tkivo, ki ga je treba spremeniti. 

Pomembne tri stvari, ki jih dosežemo s Profhilom:

Pomembne tri stvari, ki jih dosežemo s Profhilom:

Prvič: Spodbuja razmnoževanje pravilnega tipa kožnih celic (proliferacija).

Drugič: Izboljšuje gibanje celic in premestitev (migracijo).

Tretjič: Spodbuja njihovo ureditev (organizacijo) v tkivu.


Nasprotuje tudi poškodbam normalnega kožnega tkiva zaradi prostih radikalov v tem predelu. Posledica je preoblikovanje kože z izboljšanjem ohlapnosti kože.Zakaj je Profhilo® BodyKit specifičen za trebuh in notranjo stran roke?

Zakaj je Profhilo® BodyKit specifičen za trebuh in notranjo stran roke?

Ta področja so najbolj izpostavljena ohlapnosti kože na telesu. Koža na trebuhu je podvržena različnim spremembam v življenju, kot je nosečnost, izguba teže itd. Občutljiva pa je tudi koža na notranji strani roke, kjer se ravno tako pojavi ohlapnost kože.

Kako dolgo traja tretma Profhilo® BodyKit in koliko časa so vidni rezultati?

Tretma Profhilo traja med 10 in 30 minut. Injicira se tik pod površino kože na 10-ih točkah na izbranem področju (trebuh, roke). 

Rezultat je lahko viden že samo v treh do petih dneh, ker je koža videti bolj navlažena in sijoča. V naslednjih nekaj tednih bo Profhilo začel spodbujati proizvodnjo kolagena in elastina v vaši koži, kar bo ustvarilo nežen učinek zategovanja kože.

Štiri tedne po prvem tretmaju boste potrebovali drugi tretma. Največji učinek je običajno viden dva meseca po drugi terapiji. Učinek napete kože traja približno do šest mesecev. Nato pa se lahko za ohranitev rezultatov odločite za nadaljnje tretmaje.

Nazaj na vrh