Nega obraza

Atravmatsko čiščenje kože

Je primeren za vse tipe kož kot začetni  postopek, saj znjim pripravimo kožo za nadaljne  posege (kozmetičnanega, mezoterapija, laser in drugo). Nega je primerna  predvsem za mastno kožo z razširjenimi  porami, komedoni, aknami, problematično  in tudi občutljivo kožo. Prednosti tega postopka so takoj opazne spremembe: zožanje por, pomirjanje vnetnih sprememb  na obrazu, koža je gladka in sije. Hkrati je  postopek edinstven zaradi atravmatičnega  pristopa (brez vroče pare in stiskanja) in  visokega antiseptičnega delovanja.

Glavne sestavine:

sadne AHA kisline, kafra, salicilna kislina, antiokstidanti, vitamin C, izvlečki rastlin (zeleni čaj,smokva in druge).

Trajanje posega:

60 minut

Čistilna nega obraza

Vsak dan je naša koža na obrazu  izpostavljena različnim vremenskim  in kemičnim dejavnikom,  kateri na naši koži čez čas  pustijo vidne posledice. Zato je  zelo pomembno da jo pravilno  negujemo, čistimo, osvežujemo  in hranimo.

Čistilna nega obraza, je primerna za mastno kožo z razširjenimi porami, komedoni, aknami, problematično in občutljivo kožo, hitro povrne lep in sijoč videz kože.

Trajanje: 80 minut

Osvežilna nega obraza po sončenju

Hidracijska nega je primerna za različne tipe kož, še posebej za kožo, ki kaže znake dehidracije ter občutljivo in razdraženo kožo.

Površinski neinvazivni piling, vlažilna ali hranljiva maska z intenzivno masažo bo nahranila vaš kožo in ji povrnila svež videz.

Trajanje: 50 minut

Aristotel Estetika

Aristotel, zdravstveni center d.o.o.
Kolodvorska 7 a
8270 Krško
07 49 03 000
estetika@aristotel.si
aristotel.si

Uradni podatki

Aristotel, zdravstveni center d.o.o.
Ulica Ilije Gregoriča 18 a
8270 Krško
ID za DDV: SI56195630