Microneedling

Popolnoma naravna, ne kirurška in neinvazivna metoda za obnovo vaše kože.

mesoestetic-pen-OK13.7.2017_14.7.2017_300dpi.jpg

Postopek:

Pri postopku drobne iglice prodirajo od 0,25 mm do 2,5 mm v povrhnjico in srednji plasti kože, z njimi naredimo kontrolirane mikro poškodbe kože, kar povzroči obnovo in ponoven nastanek kolagena. Za dodaten efekt zraven dodamo serume, ki jih določimo glede na tip in stanje kože. Cilj mikroneedlinga je izboljšanje funkcije in videza kože. S postopkom stimuliramo proces celjenja in sprožimo dva postopka, ki sta ključna za pomlajevanje kože:  kolagenezo (tvorba novega kolagena v koži) in angiogenezo.

Microneedling-TF-1500x750.jpg

Celjenje:

Po microneedlingu se začne proces celjenja ran, ki je popolnoma naraven in željen proces. Proces poteka v več fazah, ker pri pravilno izvedenem postopku ni prisotnih bakterij in tujkov, prva faza hitro izzveni, kateri sledi faza regeneracije kože in tvorba dragocenega kolagena ter s tem pomlajevanje kože.

m-pan_microneedling.jpeg

Kdaj na tretma:

Tretma je priporočljiv kadar želimo vidno zmanjšati gube in povečati čvrstost kože. S postopkom obnovimo povrhnjico in s tem izboljšamo stanje brazgotin, ki so poledica aken, izboljšamo videz širokih por in ne vnetih aken ter izgled strij. Dosežemo lahko vidno izboljšanje mimičnih gub in zmanjšanje pigmentacij. Odlične rezultate dosežemo tudi pri fotopoškodbah kože, ki so posledica vpliva UV žarkov.

Aristotel Estetika

Aristotel, zdravstveni center d.o.o.
Kolodvorska 7 a
8270 Krško
07 49 03 000
estetika@aristotel.si
aristotel.si

Uradni podatki

Aristotel, zdravstveni center d.o.o.
Ulica Ilije Gregoriča 18 a
8270 Krško
ID za DDV: SI56195630