Kemični pilingi

S kemičnim pilingom prodrejo globoko v kožo in jo globinsko obnovimo ter odstranimo nepravilnosti na koži.

banner_dermaceutic_groot1.jpg

Dermaceutic Kislinski piling

Dermaceutic je profesionalni postopek za vidno izboljšanje kože s pomočjo  glikolne, mlečne in salicilne kisline, s katero dosežemo luščenje odmrlih celic (”stare kože”).  Spodnji sloj sveže kože je gladek, boljše in lepše teksture ter izenačene pigmentacije.

Rezultat 4-ih kemičnih pilingov je vidno pomlajena, lepa in sijoča koža.  Na voljo so različni pilingi, za različne problematike, ki jih običajno opažamo v področju  obraza, vratu, dekolteja in hrbtišča rok:

Mask peel.jpg

Mask peel

Za mešano nečisto, mastno  in aknasto kožo.  Postopek ponovimo  4x na 14 dni. Izvaja ga  kozmetičarka. 

milk peel.jpg

Milk peel

Za neravno teksturo kože,  fine linije, pusto kožo in  razširjene pore.  Postopek ponovimo  4x na 14 dni. Izvaja ga  kozmetičarka.

mela peel forte.jpg

Mela peel Forte

Intenzivni postopek posvetlitve vseh  vrst pigmentnih madežev – melazme.

Postopek ponovimo 1-2x v razmaku 1  meseca. Izvaja ga zdravnik. Obvezna  uporaba Mela cream po postopku in  5 dni K ceutic UVA/UVB SPF 50. Pacienti,  ki uporabljajo retinol (vitamin A)  v lokalni obliki in vitamin C v lokalni  obliki, ga morajo 16 dni pred postopkom  ukiniti!!

Po vseh pilingih je priporočena uporaba  kreme z UVA/UVB zaščito SPF 50.  Primeren je za moške in ženske vseh  starosti.

Postopek traja približno 15-20 minut.

cosmo peel fotr.jpg

Cosmo peel Forte

Pomladitev kože, glajenje  povrhnjice, korekcija finih  gub, odstranjevanje sončnih  pigmentacij, starostnih peg,  ožanje por, izboljšanje teksture  in tonusa kože.  Postopek ponovimo 1-2x v  razmaku 1 meseca. Izvaja ga  zdravnik.  Obvezna uporaba Mela  cream po postopku in 5 dni K  ceutic UVA/UVB SPF 50.

wiQo.png

WiQo

WiQo® je italijanska linija dermatoloških izdelkov, ki na popolnoma drugačen, inovativni,  način spodbuja naravno regeneracijo kože. Med najbolj revolucionarne novosti iz te linije  uvrščamo tretma z izdelkom PRX-T®33.

prxt33.jpg

PRX-T33

Izguba tonusa kože obraza, vratu in dekolteja (foto in krono  staranje), učvrstitev kože dekolteja in kože na prsih, brazgotine  in strije, preventiva staranja kože, zmanjšanje gub in melaz.

Sestava je patentirana in temelji na nizki koncentraciji  vodikovega peroksida (H 2 O 2 ) in 33% triklorocetni kislini  (TCA), dodana pa je tudi koična kislina. Za dolgoročno učinkovitost  priporočamo 3-5 tretmajev s časovnim  razmakom enega tedna.

Reverse peel wiqo.jpg

Reverse peel

Za hiperpigmentacije (melazma, lentigo).  Potrebnih je 5-7 tretmajev.  Nanašamo ga lokalno, samo na madeže. Za domačo  nego priporočamo Reverse  serum 2x na dan, poleti 1x na dan čez del obraz.

Aristotel Estetika

Aristotel, zdravstveni center d.o.o.
Kolodvorska 7 a
8270 Krško
07 49 03 000
estetika@aristotel.si
aristotel.si

Uradni podatki

Aristotel, zdravstveni center d.o.o.
Ulica Ilije Gregoriča 18 a
8270 Krško
ID za DDV: SI56195630