Estetska manikura in pedikura

mani_pedi_2 2.jpg

V Zdravstvenem centru Aristotel poskrbimo da so  vaše roke urejene in negovane. Izvajamo sistem  naravne nege rok z izdelki Jessica. Individualno  izberemo primerno terapijo za ohranitev naravnih  nohtov, hkrati pa poskrbimo tudi za tanjše in  krhkejše nohte s sistemom za permantentno lakiranje Geleration Jessica.

Osnovna nega rok

Odstranimo in uredimo obnohtno kožico, negujemo obnohtje, pokrajšamo nohte, izvedemo piling, masko in masažo rok.

Estetska pedikura

Odstranimo poroženelo kožo in lažje dostopne  otiščance, krajšamo in oblikujemo nohte, čiščenje obnohtne kanale, izvedemo masažo stopal in  svetujemo domači negi in preventivnih ukrepih.

Lakiranje

Ustrezno glede na stanje vašega  nohta izberemo podlak, nato nanesemo barvo po vaši izbiri in še zaključni nadlak. Ustrezna predpriprava nohta s podlakom je bistvenega pomena, saj le tako lahko dosežemo izboljšanje in  krepitev naravnih ali poškodovanih nohtov.

Jessica permanentno lakiranje (gelish)

Gre za postopek permanentnega  lakiranja, ki je primeren za vse, ki nimate časa posvečati pozornosti  negi svojih nohtov, saj je obstojen dalj časa, hkrati pa nohte dodatno  okrepi.

Odstranjevanje permanentnega laka ali gela

Nudimo strokovno odstranitev  permanentnega laka ali gela, saj se zavedamo, da je način odstranitve  lahko bistven pri ohranjanju in preprečevanju poškodb nohtov.

Naročanje: 07 49 03 000