profhilo-syringe_b4959463-ba57-4450-a7dd-cc5355e97aed_800x800_crop_center.jpeg

Kaj je Profhilo?

Profhilo® je vlažilno zdravljenje kože s hialuronsko kislino z najvišjo koncentracijo hialuronske kisline na tržišču.

Profhilo® je ultra-čista stabilizirana hialuronska kislina v dveh oblikah z različno molekulsko maso brez dodatnih kemičnih prečnih povezav. Kožo napne in navlaži, hkrati pa dolgoročno spodbudi celice dermisa, da pospešeno tvorijo kolagen in elastin, kar poveča čvrstost in napetost kože ter zmanjša znake staranja. 

Profhilo® je je večkratni zmagovalec in dobitnik prestižnih priznanj estetske industrije.

Profhilo.review.Hampton.clinic.beofre.and.after.photos.Birmingham.png

Kako deluje?

Struktura hialuronske kisline v Profhilu ima visoko kohezivnost, kar ji omogoča, da prosto prehaja in se razlije preko podkožnega tkiva in dermisa, česar tradicionalna dermalna polnila ne zmorejo. 

Profhilo® deluje tako, da veže vodo v globlje plasti kože ter stimulira naravno tvorbo kolagena in elastina. Učinek je viden že v prvih dneh po aplikaciji, ko koža postane sijoča in osvežena.

18308.jpeg

Za koga je primeren in katere dele lahko z njim zdravimo?

Primeren je tako za ženske kot za moške.

 

Najpogosteje ga apliciramo na obraz, vrat in dekolte. 

Prav tako pa ga uporabljamo tudi za dlani, nadlahti, komolce, kolena in trebuh, kjer koža z leti ali po hujšanju in nosečnostih izgublja svojo napetost.

profilo body 3.jpg

Profhilo® BODY KIT

Edina injekcijska nega, ki je posebej namenjena zdravljenju ohlapnosti kože telesa in je še posebej priporočljiva za brahialni predel, trebuh in področja, ki jih to stanje najbolj prizadene.

Za PROFHILO® BODY so značilni stabilni kooperativni hibridni kompleksi z visoko in nizko molekulsko maso (HCC) visoke koncentracije ultra čiste hialuronske kisline, proizvedene z uporabo edinstvenega in inovativnega toplotnega proizvodnega procesa, patentiranega s strani IBSA, tehnologija NAHYCO®.

PROFHILO-BODY.jpeg

Kako deluje Profhilo® BODY KIT?

Izdelek vsebuje eno najvišjih koncentracij hialuronske kisline (HA) na trgu, vendar tu ne gre za dermalno polnilo. 

Profhilo lahko opišemo kot "bio-preoblikovalec",  saj spodbuja naravne procese zdravljenja v vašem telesu. Tretma deluje v dveh fazah, navlaži vašo kožo in nato spodbudi proizvodnjo novega kolagena in elastina.

Med injiciranjem se optimalna količina patentirane hialuronske kisline vnese neposredno v tkivo, ki ga je treba spremeniti. Tukaj, naredi tri stvari. 

 

Prvič: 

 

Spodbuja razmnoževanje pravilnega tipa kožnih celic (proliferacija).

 

 Drugič: 

 

Izboljšuje gibanje celic in premestitev (migracijo).

 

Tretjič: 

 

Spodbuja njihovo ureditev (organizacijo) v tkivu. 

 

Poleg tega nasprotuje poškodbam normalnega kožnega tkiva zaradi prostih radikalov v tej regiji. Posledica je preoblikovanje kože z izboljšanjem ohlapnosti kože.

image1-5-scaled.jpeg

Zakaj je Profhilo® BODY KIT specifičen za trebuh in notranjo stran roke?

Ta področja so najbolj izpostavljena ohlapnosti kože na telesu. 

Koža na trebuhu je podvržena različnim spremembam v življenju kot je nosečnost, izguba teže ... Prav tako pa je občutljiva tudi koža na notranji strani roke ketera je idealna za razvoj ohlapnosti. 

cache_13616245.jpeg

Kako dolgo traja tretma Profhilo® BODY KIT in koliko časa so vidni rezultati?

Tretma Profhilo traja med 10 in 30 min. Injicira se tik pod površino kože na 10 točk na izbrano področje. (trebuh, roke)

Rezultat lahko že v samo treh do petih dneh kajti koža je videti bolj navlažena in sijoča. V naslednjih nekaj tednih bo Profhilo začel spodbujati proizvodnjo kolagena in elastina v vaši koži, kar bo ustvarilo nežen učinek zategovanja kože.

Štiri tedne po prvem tretmaju boste potrebovali drugi tretma. Največji učinek pa je običajno viden dva meseca po drugi terapiji. Učinek napetek kože traja približno do šest mesecev. Nato pa se lahko za ohranitev rezultatov odločite za nadaljnje tretmaje. 

Botulinum toksin

Gre za beljakovino pridobljeno iz baterije Clostridium botulin, ki jo v zelo majhnih količinah uporabljamo v medicinske in estetske namene. 

Profhilo

Profhilo® je vlažilno zdravljenje kože s hialuronsko kislino z najvišjo koncentracijo hialuronske kisline na tržišču.

Polnila

Vsebnost vode je ključnega pomena za lep in zdrav videz kože. Hialuronska kislina (HA) zavira izgubo tonusa in nastajanje gub.

PDO nitke

Pri posegu za pomladitev obraza uporabljamo nitke iz polidioksanona (PDO), materiala, ki se že več desetletij uspešno uporablja v srčno-žilni kirurgiji.

Laserski posegi

Lasersko odstranjevanje dlak, akne, glivice in bradavice, izrastki in znamenja, pigmentacija, tetovaže

Kirurška blefaroplastika

Zgornja blefaroplastika ali korekcija zgornjih vek je kirurški poseg, s katerim vašim očem in posledično celotnemu obrazu, povrnemo mladosten in svež ter spočit videz.

Mezoterapija

Mezoterapija je priljubljen estetski poseg, tako pri moških kot pri ženskah. Postopek opravlja usposobljen zdravnik.

Korekcija podočnjakov

V predel prehoda med spodnjo veko in licem apliciramo dermalno polnilo,katerega osnovna sestavina je hialuronska kislina, tudi sicer prisotna v koži. Tako prehod postane zopet gladek, naš pogled pa ponovno spočit in sijoč.

Aristotel Estetika

Aristotel, zdravstveni center d.o.o.
Kolodvorska 7 a
8270 Krško
07 49 03 000
estetika@aristotel.si
aristotel.si

Uradni podatki

Aristotel, zdravstveni center d.o.o.
Ulica Ilije Gregoriča 18 a
8270 Krško
ID za DDV: SI56195630