Dvig obraza s PDO nitkami

Težko si razložimo skrivnost dobrega videza zvezd z velikega platna, ki tudi v svojih 50-ih in 60-ih izgledajo bolje kot nekatere dvajset-letnice, pri tem pa nimajo vidnega izdajalskega reza pred ušesom oz. nenavadnega, zapotegnjenega izraza, značilnega za operativni poseg.

  • Mladosten in naraven videz
  • Neinvaziven poseg
  • Brez vidnih rezov
  • Dolgotrajen učinek
A3_PDO-threads-tampa-st-petersburg.jpg

PDO nitke so iz snovi, ki jo v šivih uporabljajo v srčni kirurgiji. Sčasoma se razgradijo in spodbudijo naravne proscese kolageneze in tako vidno pomladijo predele, kamor jih vstavimo. Uporabljamo nitke s kaveljci, s katerimi dvignemo obraz in nitke brez kaveljcev, s katerimi podložimo kožo in ustvarimo videz računalniške retuše. Z njimi lahko poudarimo ličnice, spodnjo čeljust ali napolnimo ustnice.

PDO_nitke01.jpeg

Dajemo jih lahko praktično povsod, kjer se pojavljajo gravitacija in gube. Najpogostejša uporaba je na obrazu, kjer jih lahko uporabljamo tudi za dvig obrvi. Na telesu lahko z njimi zbrišemo gube na dekolteju, rokah, trebuhu, okoli kolen. 

 

Trajanje posega: 

10 - 30 min

Okrevanje: 

Brez okrevanja

Cena: 

Odvisna od tipa in št. nitk

PDO_nitke.jpeg

Nitke se po določenem času razgradijo, učinek pa je viden leto in pol. Posegi potekajo v lokalni anasteziji in trajajo do pol ure. Po posegu ni potrebno okrevanje, le nekaj dni ležanja na hrbtu in izogibanje pretirani mimiki ter masažam, oziroma savni. Zapletov ni in tudi morebitne podpludbe se zlahka skrijejo s korektorjem.

Aristotel Estetika

Aristotel, zdravstveni center d.o.o.
Kolodvorska 7 a
8270 Krško
07 49 03 000
estetika@aristotel.si
aristotel.si

Uradni podatki

Aristotel, zdravstveni center d.o.o.
Ulica Ilije Gregoriča 18 a
8270 Krško
ID za DDV: SI56195630