PDO nitke

PDO nitke za face lifting

Težko si razložimo skrivnost dobrega videza zvezd z velikega platna, ki tudi v svojih 50-ih in 60-ih izgledajo bolje kot nekatere dvajset-letnice, pri tem pa nimajo vidnega izdajalskega reza pred ušesom oz. nenavadnega, zapotegnjenega izraza, značilnega za operativni poseg.

  • Mladosten in naraven videz
  • Neinvaziven poseg
  • Brez vidnih rezov
  • Dolgotrajen učinek
A3_PDO-threads-tampa-st-petersburg.jpg

Kako poteka lifting obraza s PDO nitkami?

Pri posegu za pomladitev obraza uporabljamo nitke iz polidioksanona (PDO), materiala, ki se že več desetletij uspešno uporablja v srčno-žilni kirurgiji. Na nitko so v pravilnih razmikih nanizani votli stožci. Sama nitka deluje kot ogrodje pod površino kože, ki dvigne povešena mehka tkiva. Stožci držijo nitko na mestu in hkrati spodbujajo tvorbo kolagena, ki nadomesti izgubljeni volumen obraza. Nitka se v 18-24 mesecih popolnoma razgradi, vendar pa to ne pomeni, da bo učinek  face liftinga izginil. Zaradi novega kolagena je pomlajen videz viden tudi po tem, ko se nitka razgradi. Uporabljamo nitke s kaveljci, s katerimi dvignemo obraz in nitke brez kaveljcev, s katerimi podložimo kožo in ustvarimo videz računalniške retuše. Z njimi lahko poudarimo ličnice, spodnjo čeljust ali napolnimo ustnice.

PDO_nitke01.jpeg

PDO nitke lahko dajemo praktično povsod, kjer se pojavljajo gravitacija in gube. Najpogostejša uporaba je za pomlajevanje obraza, kjer jih lahko uporabljamo tudi za dvig obrvi. Na telesu lahko z njimi zbrišemo gube na dekolteju, rokah, trebuhu, okoli kolen. 

 

Trajanje posega: 

10 - 30 min

Okrevanje: 

Brez okrevanja

Cena: 

Odvisna od tipa in št. nitk

PDO_nitke.jpeg

Nitke se po določenem času razgradijo in spodbudijo naravne proscese kolageneze in tako vidno pomladijo predele, kamor jih vstavimo, učinek pa je viden leto in pol. Posegi potekajo v lokalni anasteziji in trajajo do pol ure. Po posegu ni potrebno okrevanje, le nekaj dni ležanja na hrbtu in izogibanje pretirani mimiki ter masažam, oziroma savni. Zapletov ni in tudi morebitne podpludbe se zlahka skrijejo s korektorjem.

Botulinum toksin

Gre za beljakovino pridobljeno iz baterije Clostridium botulin, ki jo v zelo majhnih količinah uporabljamo v medicinske in estetske namene. 

Profhilo

Profhilo® je vlažilno zdravljenje kože s hialuronsko kislino z najvišjo koncentracijo hialuronske kisline na tržišču.

Polnila

Vsebnost vode je ključnega pomena za lep in zdrav videz kože. Hialuronska kislina (HA) zavira izgubo tonusa in nastajanje gub.

PDO nitke

Pri posegu za pomladitev obraza uporabljamo nitke iz polidioksanona (PDO), materiala, ki se že več desetletij uspešno uporablja v srčno-žilni kirurgiji.

Laserski posegi

Lasersko odstranjevanje dlak, akne, glivice in bradavice, izrastki in znamenja, pigmentacija, tetovaže

Kirurška blefaroplastika

Zgornja blefaroplastika ali korekcija zgornjih vek je kirurški poseg, s katerim vašim očem in posledično celotnemu obrazu, povrnemo mladosten in svež ter spočit videz.

Mezoterapija

Mezoterapija je priljubljen estetski poseg, tako pri moških kot pri ženskah. Postopek opravlja usposobljen zdravnik.

Korekcija podočnjakov

V predel prehoda med spodnjo veko in licem apliciramo dermalno polnilo,katerega osnovna sestavina je hialuronska kislina, tudi sicer prisotna v koži. Tako prehod postane zopet gladek, naš pogled pa ponovno spočit in sijoč.

Aristotel Estetika

Aristotel, zdravstveni center d.o.o.
Kolodvorska 7 a
8270 Krško
07 49 03 000
estetika@aristotel.si
aristotel.si

Uradni podatki

Aristotel, zdravstveni center d.o.o.
Ulica Ilije Gregoriča 18 a
8270 Krško
ID za DDV: SI56195630