• Cenik
 • 07 49 03 000

  Mezoterapija

  a42a2aa6c7440291c38ba9adc5892a56_XL.jpg

  Mezoterapija je priljubljen estetski poseg, tako pri moških kot pri ženskah. Postopek opravlja usposobljen zdravnik. S pomočjo mikroinjekcij (večje število neglobokih vbodov v kožo z brizgo in ultratanko iglo) vnašamo različne za kožo pomembne snovi, kot naprimer hialuronsko kislino (pomanjkanje katere je glavni vzrok za staranje kože), vitamine in druga pomembna hranila. Uporabljamo le v Sloveniji certificirane preparate.

  Postopek

  Pred posegi po potrebi glede na stanje kože pacienta naredimo površinski kemijski piling z AHA sadnimi kislinami (HL Always active), nato apliciramo preparat za mezoterapijo Filorga (Francija). Da omilimo rdečico po aplikaciji preparata zaključimo z varno pomirjajočo masko. Priporočljivo za doseg stabilnega rezultata priporočamo ponovitev 2-3 krat letno, 1 tretma vsebuje 3-4 ponovitve v intervalu 7-10 dni. Preparat lahko apliciramo na področje obraza, vratu in dekolteja.

  Pričakovani rezultat

  Izboljšanje tonusa in navlažnenosti, enakomernost tena kože ter lifting učinek. Postopek ne potrebuje nobene rehabilitacijske obravnave.

  • izboljšanje tonusa
  • navlažnenosti kože
  • enakomernost tena kože
  • lifting učinek

  Stranski učinki

  Rdečica neposredno po posegu, ki popolnoma izgine v nekaj urah. Mezoterapija ni priporočljiva v času aktivnega sončenja, najprimernejši je jesensko zimski čas.

  filogra-logojpg.jpg

  Filorga mezopreparati NCTF 135 vsebujejo bogato formulo vitaminov in visoko koncentracijo nestabilizirane hialuronske kisline.

  Pred začetnim posegom se je potrebno posvetovati z zdravnikom na brezplačnem pregledu v primeru posega.

  Botoks

  Napeta gladka koža v področju prej obstoječih gub.

  PDO nitke

  Hollywoodska skrivnost lepega videza