Mezoterapija

Mezoterapija je priljubljen estetski poseg, tako pri moških kot pri ženskah. Postopek opravlja usposobljen zdravnik.

a42a2aa6c7440291c38ba9adc5892a56_XL.jpg

Mezoterapija je priljubljen estetski poseg, tako pri moških kot pri ženskah. Postopek opravlja usposobljen zdravnik. S pomočjo mikroinjekcij (večje število neglobokih vbodov v kožo z brizgo in ultratanko iglo) vnašamo različne za kožo pomembne snovi, kot naprimer hialuronsko kislino (pomanjkanje katere je glavni vzrok za staranje kože), vitamine in druga pomembna hranila. Uporabljamo le v Sloveniji certificirane preparate.

Postopek

Pred posegi po potrebi glede na stanje kože pacienta naredimo površinski kemijski piling z AHA sadnimi kislinami (HL Always active), nato apliciramo preparat za mezoterapijo Filorga (Francija). Da omilimo rdečico po aplikaciji preparata zaključimo z varno pomirjajočo masko. Priporočljivo za doseg stabilnega rezultata priporočamo ponovitev 2-3 krat letno, 1 tretma vsebuje 3-4 ponovitve v intervalu 7-10 dni. Preparat lahko apliciramo na področje obraza, vratu in dekolteja.

Pričakovani rezultat

Izboljšanje tonusa in navlažnenosti, enakomernost tena kože ter lifting učinek. Postopek ne potrebuje nobene rehabilitacijske obravnave.

  • izboljšanje tonusa
  • navlažnenosti kože
  • enakomernost tena kože
  • lifting učinek

Stranski učinki

Rdečica neposredno po posegu, ki popolnoma izgine v nekaj urah. Mezoterapija ni priporočljiva v času aktivnega sončenja, najprimernejši je jesensko zimski čas.

filogra-logojpg.jpg

Filorga mezopreparati NCTF 135 vsebujejo bogato formulo vitaminov in visoko koncentracijo nestabilizirane hialuronske kisline.

Pred začetnim posegom se je potrebno posvetovati z zdravnikom na brezplačnem pregledu v primeru posega.

Botulinum toksin

Gre za beljakovino pridobljeno iz baterije Clostridium botulin, ki jo v zelo majhnih količinah uporabljamo v medicinske in estetske namene. 

Profhilo

Profhilo® je vlažilno zdravljenje kože s hialuronsko kislino z najvišjo koncentracijo hialuronske kisline na tržišču.

Polnila

Vsebnost vode je ključnega pomena za lep in zdrav videz kože. Hialuronska kislina (HA) zavira izgubo tonusa in nastajanje gub.

PDO nitke

Pri posegu za pomladitev obraza uporabljamo nitke iz polidioksanona (PDO), materiala, ki se že več desetletij uspešno uporablja v srčno-žilni kirurgiji.

Laserski posegi

Lasersko odstranjevanje dlak, akne, glivice in bradavice, izrastki in znamenja, pigmentacija, tetovaže

Kirurška blefaroplastika

Zgornja blefaroplastika ali korekcija zgornjih vek je kirurški poseg, s katerim vašim očem in posledično celotnemu obrazu, povrnemo mladosten in svež ter spočit videz.

Mezoterapija

Mezoterapija je priljubljen estetski poseg, tako pri moških kot pri ženskah. Postopek opravlja usposobljen zdravnik.

Korekcija podočnjakov

V predel prehoda med spodnjo veko in licem apliciramo dermalno polnilo,katerega osnovna sestavina je hialuronska kislina, tudi sicer prisotna v koži. Tako prehod postane zopet gladek, naš pogled pa ponovno spočit in sijoč.

Aristotel Estetika

Aristotel, zdravstveni center d.o.o.
Kolodvorska 7 a
8270 Krško
07 49 03 000
estetika@aristotel.si
aristotel.si

Uradni podatki

Aristotel, zdravstveni center d.o.o.
Ulica Ilije Gregoriča 18 a
8270 Krško
ID za DDV: SI56195630