Kirurška blefaroplastika

Zgornja blefaroplastika ali korekcija zgornjih vek je kirurški poseg, s katerim vašim očem in posledično celotnemu obrazu, povrnemo mladosten in svež ter spočit videz.

Kirurška bleferoplastika

Operacija vek je kirurški poseg, s katerim pomladimo, povešene, nagubane in izbočene veke. Običajno se najpogosteje za dvig vek odločijo posamezniki, ki si želijo zmanjšati videz utrujenih oči zaradi povešenih vek in neprivlačno izbočenih maščobnih blazinic. Drugi razlog je asimetrija vek, pri čemer se z operacijo vek želi izboljšati celotno simetrijo obraza. Poleg tega lahko določena očesna obolenja, npr. ščitnična orbitopatija, povzročijo težave, zaradi katerih so, za povrnitev naravnega videza oči, morda potrebne posebne specializirane operacije.

Poseg lahko opravimo ločeno na zgornjih ali spodnjih vekah ali pa istočasno na vseh štirih. Da bi se izognili usahlemu  in nenaravnemu videzu sodobna načela preoblikovanja vek vključujejo prerazporeditev maščobnega tkiva, preoblikovanje  mišic in odstranitev odvečne kože. Tako korekcijo zgornjih, spodnjih kot tudi vseh štirih vek lahko opravimo ambulatno v lokalni anesteziji.

Pred začetnim posegom se je potrebno posvetovati z zdravnikom na brezplačnem pregledu v  primeru posega.

Botulinum toksin

Gre za beljakovino pridobljeno iz baterije Clostridium botulin, ki jo v zelo majhnih količinah uporabljamo v medicinske in estetske namene. 

Profhilo

Profhilo® je vlažilno zdravljenje kože s hialuronsko kislino z najvišjo koncentracijo hialuronske kisline na tržišču.

Polnila

Vsebnost vode je ključnega pomena za lep in zdrav videz kože. Hialuronska kislina (HA) zavira izgubo tonusa in nastajanje gub.

PDO nitke

Pri posegu za pomladitev obraza uporabljamo nitke iz polidioksanona (PDO), materiala, ki se že več desetletij uspešno uporablja v srčno-žilni kirurgiji.

Laserski posegi

Lasersko odstranjevanje dlak, akne, glivice in bradavice, izrastki in znamenja, pigmentacija, tetovaže

Kirurška blefaroplastika

Zgornja blefaroplastika ali korekcija zgornjih vek je kirurški poseg, s katerim vašim očem in posledično celotnemu obrazu, povrnemo mladosten in svež ter spočit videz.

Mezoterapija

Mezoterapija je priljubljen estetski poseg, tako pri moških kot pri ženskah. Postopek opravlja usposobljen zdravnik.

Korekcija podočnjakov

V predel prehoda med spodnjo veko in licem apliciramo dermalno polnilo,katerega osnovna sestavina je hialuronska kislina, tudi sicer prisotna v koži. Tako prehod postane zopet gladek, naš pogled pa ponovno spočit in sijoč.

Aristotel Estetika

Aristotel, zdravstveni center d.o.o.
Kolodvorska 7 a
8270 Krško
07 49 03 000
estetika@aristotel.si
aristotel.si

Uradni podatki

Aristotel, zdravstveni center d.o.o.
Ulica Ilije Gregoriča 18 a
8270 Krško
ID za DDV: SI56195630